Stöd och kul för barnen, familjer och pedagoger – GRATIS nedladdning av Lekboken till ”21 tankar”

Min son och jag har bestämt oss för att dela med oss GRATIS av Handledningen/Lekboken till vårt lilla familjeprojekt ”21 tankar i en enorm bok om att bli stor inombords” som min son illustrerade när han var 17 år och som jag skrivit med input från specialpedagoger i Malmö stad.

Vi pratade om den pågående krisen och att många förskolor och familjer är extra pressade idag på grund av den hemska pandemi vi drabbats av.
Oro bland de vuxna som barnet har i sin närhet och även i samhället runtomkring är något som barn är väldigt mottagliga för.
Vi hoppas att handledningen till vår bok om att ta hand om sig inombords kan bli en både och nyttig och rolig tillgång för barn i dessa turbulenta tider.

Lekboken är också en tillgång för familjer och pedagoger då det finns enkla lekar och övningar att sysselsätta barn med när timmar kan kännas som dagar.

Om ni vill tipsa andra om denna möjlighet så är det som sagt fritt fram. I PDF:en finns ju alla 21 bilderna med tillhörande affirmerande tanke så det blir ju inte nödvändigt att köpa själva boken 🙂

Här finns nedladdningen av Lekboken.

Här kan ni läsa lite mer om boken i en recension på ”Vi växer så det knakar”

P.S. Vi var med i ”Malou efter tio” den 20:e mars 🙂 där vi beskriver vår barn/förälder relation. Min son är nu 18 och han ville så gärna medverka och berätta om hur vi ”blivit stora inombords” och om vår resa fram tills idag.
Det var så fint att få medverka! Snacka om att jag är tacksam för detta! Där föddes också tanken att vi vill dela med oss av detta material gratis. Som vi vet idag är hälsa viktigare än allt annat och det gäller också den inre hälsan!

Inga kommentarer

    Lämna svar